Wie zijn de sprekers?

Minister Conny Helder van langdurige zorg

Conny Helder

Conny Helder, minister van VWS voor de langdurige zorg, komt op 4 juli naar het congres van Waardigheid en trots. Ze presenteert deze dag haar plannen voor de toekomst van de ouderenzorg en specifiek de verpleeghuiszorg. Jij kunt op het congres je vragen aan haar stellen, dus zorg dat je erbij bent!

Tommie Niessen

Tommie Niessen is bekend van onder andere ‘Tommie in de zorg’. Hij schrijft, filmt en spreekt over de zorg. Het doel? De zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart zetten.

Teun Toebes

Teun Toebes

Teun wil de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Dat begint voor hem bij zijn huisgenoten die leven met dementie.

Kirsten Jassies is spreker op het Waardigheid en trots-congres 2022

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is social media-strateeg en trendwatcher. Als trainer, spreker en auteur op het gebied van social media helpt ze mensen met het vertellen van hun visuele verhaal.

Jan Kremer

Jan Kremer

Passende zorg heeft een grote rol in het toekomstbestendig maken van de ouderenzorg. Jan Kremer vertelt wat zorgprofessionals en bestuur hierin kunnen doen.

philip idenburg

Philip Idenburg

Philip Idenburg houdt een sessie over de impact van de vergrijzende samenleving op de verpleeghuiszorg.

Zuster Inge

Zuster Inge

In de Anekdotes van Zuster Inge schrijft Zuster Inge over haar ervaringen in het verpleeghuis. Ze verzorgt op het congres een sessie over werkgeluk.

Hans Adriani

Hans Adriani

Hans Adriani is voorzitter van de Taskforce Wonen en Zorg. Hij gaat in een sessie met je in gesprek over de vraag: 25.000 verpleeghuisplekken erbij, hoe dan?

HipHop Granny's

HipHop Granny’s

De HipHop Granny’s maken zich op voor hun optreden op het congres. Krijgen zij de zaal mee?