Kennisfestival

Stap binnen in de wereld van kennis en inspiratie tijdens het congres Waardigheid en trots voor de toekomst op maandag 3 juli! Het kennisfestival belooft een mooie ervaring te worden, met informatieve stands en onvergetelijke activiteiten die je niet wilt missen. En er is goed nieuws: de lijst met activiteiten en stands groeit nog steeds. We zetten alvast een aantal leuke activiteiten op een rij:

Harm’s Escape Room

Zorggroep Solis in Salland zorgt voor Harm’s Escape Room. Daag jezelf uit en test je probleemoplossend vermogen waarin het draait om persoonlijke zorg en de inzet van technologische toepassingen. Bereid je voor op een mooie ervaring waarbij je niet alleen je brein traint, maar ook volop plezier beleeft! 

Even opladen bij de zuurstofbar

Verlang je naar een verkwikkende sensatie? Bezoek dan de zuurstofbar, waar je kunt genieten van een zuurstofboost. Adem diep in en voel de verfrissende werking van zuivere zuurstof die je energie geeft en je zintuigen verlevendigt. Dit is het perfecte moment om even op te laden en jezelf te verwennen tijdens het kennisfestival.

Ga in gesprek over de toekomst van de zorg

Het programma Over Morgen nodigt je uit om plaats te nemen op de ‘Hoe dan?’-bankjes. Hier ga je persoonlijk in gesprek over de toekomst van de zorg met experts en andere inspirerende mensen. Over de uitdagingen die de zorgsector kent en de oplossingen die we nodig hebben om het werk in de zorg anders te organiseren. Stel gerust al je vragen, bespreek uitdagingen waar je tegenaan loopt. Deze informele sessies bieden ongetwijfeld nieuwe inzichten en gaan je inspireren. 

Mantelzorg: op zoek naar balans

Bij de stand van MantelzorgNL vind je een schat aan waardevolle informatie en ondersteuning over mantelzorg. Ontdek hoe mantelzorgers de balans kunnen vinden en leer welke handige hulpmiddelen beschikbaar zijn voor zorgprofessionals als het gaat om het ondersteunen van mantelzorgers van cliënten.

Fotoplezier

En dat is nog niet alles! Maak met je collega’s een paar leuke foto’s in de photobooth van de KameraKast. Mail de meest bijzondere foto meteen door of print hem ter plekke uit. Gegarandeerd lol!